Cevap: Büyük ortadoğu projesiymis!
| glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aslında kanıtım yok ama bu tarz olayları yorumlamak için çok kesin kanıtlara ihtiyaç olmadıgını siz belki benden daha iyi bilirsiniz. Evet insanları yaftalamak kötü birşeydir ancak burada benim yaptıgım bilmeden öylesine söylenmiş bir laf değil aksine emin olarak söyledigim ve öyle olduguna emin oldugum birşey. Bunun böyle oldugunu düşünmeme neden olan şeyler videonun içerisinde. Bu vatana sahip çıkmak bu şekilde olmaz olmamalı. Bu şekilde vatana sahip cıkmaktan çok vatana zarar verilir. Bu tarz şeyler ülke içinde kaos ortamı yaratmak için yapılmış şeylerdir. Videonun girişinde Dinci bir grubun toplantısından alıntılama yapılmış. Peki bunun amacı nedir ? Cevap vereyim konuşan adamlar zaten kendi adamları kendilerinin yerleştirdigi adamlar ve bu adamlar üzerinden hem ülkede dincilere karşı hemde din'e karşı halkı bir cephe aldırtmaya yani halkı dinden ve din adamlarından sogutmaya çalışıyorlar. Bunu yaparkende araç olarak Atamız'ı kullanıyorlar. Peki soruyorum Vatanını seven bir insan Ülkesinin maddi ve manevi degerlerini kötü şekilde göstertip bu şekilde bunlardan prim saglar mı ? Vatanına sahip çıkmak bu değildir. Vatanına çok sahip cıkmak istiyorsa Ayrıştırıcı değil Birleştirici olmak gerek. Bu Videodaki amaç direk bölünmeye ve insanları maddi ve manevi degerleri üzerinden galeana getirmeye çalışmaktır. Eger ki videoyu biraz daha derinlemesine izlerseniz bunu daha kolay kavrıyabilirsiniz. Demek istedigimi dogru ifadelerle açık bir şekilde anlatabilmişimdir umarım.
Ki zaten ilk yorumumda açık bir şekilde ifade etmişim ; Bu videonun ilk kısmında yer alan ve Atamız'a karşı yakışıksız sözler söyliyen kişi veya kurumlarım hepsi Dış güclerin adamlarıdır. ki Ruhadam benim dedigimi destekler bir örnek vermiş (Napolyon örnegi) Bu toplum maneviyatına sahip çıkan bir toplum bizi anca içten yıkarlar bunu yapmak içinde dini kullanırlar hep. Ülkesini seven adam ülkesinin yumuşak karnına vurmaz aksine yumuşak karnını korur..
|
Yorumunuzu büyük bir zevkle okudum oldukça mantıklı tespitlerde bulunmuşsunuz..
videoyu hazırlayanlar hakkında bir bilgim yok bu yüzden yapacağım değerlendirmeye onlardan bağımsız bir şekilde dikkat etmenizi rica edeceğim. 1, Toplumumuz dediğiniz gibi maneviyata sahip çıkan ve önem veren bir toplum.
Toplumumuzda yetişen 'çürükleri' gün ışığına çıkarmamız.. suçlamamız ve halka tanıtmamız gerçekten bazı şeyleri umursadığımız içindir ve düzeltmek istediğimiz içindir..
bu yönde ; 2, Video örgütlenmeye davet ediyor 'emperyalizme karşı (amerika&israel&türkiye'yi satan başbakan(lar)
(bunun için kaos yaratmayacağızda ne için yaratacağız? -diplomatik bir şekilde 'pardon.. bu topraklar bizim.. hadi naş' mi diyeceğiz?- |