|
CtrL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ahaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Önümüzdeki yıllarda lisanssız XenForo destek forumları çoğalacak gibi hissediyorum. Birkaç domain zulalasak mı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Geç kaldın atı alan Üsküdar'ı geçti bile.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şafak zifiri karanlık be sorulur mu.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Buralara ara vermiştim ara ara girip çıkıyordum. Doğum günü kutlaması için geliverdim yine.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şu anki rumuzundan seni tanıyamadım varsa eski rumuzunu yazarsan seni tanıyabilirim sanırım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.