Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2010, 09:22   #10
Freedom
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Büyük ortadoğu projesiymis!

Alıntı:
Komik... Öncelikle bahsi geçen sunuyu izleyemedim. Ancak sunu her ne kadar rahatsız edici olsa da yapılan yorumlara bakıyorum da gerçekten komik... Bir tane arkadaşım onlar Müslüman ise ben değilim bir tane arkadaşım demiş ki Milliyetçiysen sen düzelt vatanı. Arkadaşlar Kuran-ı Kerimde açık olarak bizlere emredilmiş. Koyun sürüsü gibi yaşamayacaksınız diye ancak bakıyorum ki bizler hala koyun sürüsü gibi yaşamak için direniyoruz. Ben Atatürk'ü daha çok seviyorum sen daha az seviyorsun, sen böyle dersen Allah helak eder-etmez aşın artık bu diyalogları ve yukarıda bir arkadaşın dediği gibi ne kadar fayda sağlıyorsunuz ona bakın. Bu ülkede hala klişe saçma salak mevzuları biz tartışırken millet bırakın Üsküdar'ı geçmeyi Mars'ta tuvalet kavgası yapmaya başlamış durumda. Suni gündemlerle birilerinin güdümünde hareket ettiriliyorsunuz. Açın gözlerinizi... Bu ülkenin gençleri yıllardır kutuplaştırıldı ve kutuplaştırılmaya devam ediyor. Birileri yanlış yapıyor diye sizde yapmak zorunda değilsiniz... Unutmayın 2 yanlış 1 doğru etmiyor! Milliyetçiysen sen düzelt mantığı ise çok daha tehlikeli ve yanlış bir mantıktır. Zira Alemlerin Peygamberi Hz. Muhammed'in "Hubbül minel vatan hukmul iman" hadis-i şerifini size hatırlatmak isterim. Vatan Sevgisi İmandandır diyor burada. Açıklamaya çok fazla gerek olduğunu düşünmüyorum...

evet milliyetci adam vatan'in menfaatlerini koşturur. ortami germez. yukarida atilan postlara bakarsaniz farkli bir şey söyliyemezsiniz. Hadis-i şerifi iyi güzel söylemişsin canim kardeşimde. burda tartişilan zaten vatan sevgisidir. farkli bir şey söz konusu degildir. Müslüman degilim diyen bir insanin zaten iman'i olmaz. bu konuyu siz nasil komik bulursunuz anlamiş degilim. bir din'den geçmen bu kadar kolay olmamali.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver