Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2010, 20:49   #137
Nocturnal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Tanışamadık Bir türlü, duydugum kadarıyla Efendi Sevilen bir yöneticimiz
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : iyilik Meleği Soylebilirim, Cana Fazlasıyla Yakın
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. Assesuars : Bidaha ki Avatarımı Süslü Yapacak Sözü Var
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canım Arkadasım Benim, Sanalda Sayılı Arkadaslarımdan birisidir
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: oyunlarda yaptıgı yorumlar hep iyimser ve cok cici
  6. JosephiNe : Herkez tarafından sevilen bir yönetici. Yeri Bende Farklı ( Avatarlarıda Harika )
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Değerlim, Beni Anlayan Tek insan! ;s3
  8. neXus : Kendi Halinde bir yönetici, Tanısmadık Henüz
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Tanımıyorum
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Birbirimizi Tek Tanımasakta, İf'de Kendime Yakın gördügüm kişiler arasında. Bi Kaç Ricada Bulundum Hiç geri çevirmedi beni, Değerlidir benim için

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver