Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2010, 14:34   #134
Bahtiyar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevilen bir üye, yerine göre davranan bir bayan.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Songul iyidir, bulunduğu ortamı neşelendirmeyi bilen, güler yüzlü bir arkadasımız.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yönetiminde bir aralar bulundugum sunucunun root admini idi. Tanışmışlığımız ordandır, bir çok kişinin sözlerine rağmen onun iyi niyetli biri olduguna inanıyorum.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Severim kardeşimi
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver