Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2010, 20:55   #5
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Büyük ortadoğu projesiymis!

Yahu siz sapıtıkmısınız ya ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizleri anlamıyorum ya bizde Atatürkcüyüz ve eminim ben Atatürk'ü senden daha cok seviyorum. Sana yorum olarak Atamızın şu sözünü söyliyeyim :
*Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapabiliriz onları söyleyiniz.
Video ile ilgili yorumumu yaptım adam akıllı okusaydın ya. Bu konuda Ataya laf söyliyen insanlar müslüman değil bunlar Amerikanın veya İsrailin gönderdigi adamlar. Neyse Allah sizleri Islah etsin umarım en kısa sürede nasıl saçmaladıgınızı anlarsınız.
Edit; Dün aklıma geldi ama yazmakta tenezzül etmedim. Ama bazı arkadaşlar yorumlara cevap veremiyorlar ben biraz daha basite indirgeyerek söyliyeyim demek istedigimi ; Misal bir sınıfta nasıl 1 kişinin yaptıgı kötü davranış yüzünden tüm sınıfın disipline gitmesi saçma ve yanlışsa, bir müslümanın yaptıgı yada bir müslüman'a yaptırılan buşeyi tüm müslümanlara mâl etmekte çok yanlıştır ve bu insanlar yüzünden dininizi yok saymanız ap ayrı bir yanlıştır. Her grupta ve toplumda dogrular oldugu gibi yanlışlarda vardır. Siz kendinizi yanlışlara göre şekillendireceginize göre siz Dogru olun yanlışlar size göre şekillensin. Ki sizler herhalde kendi yaşantınızı başkalarına göre şekillendiriyorsunuz. Farz edelimki sen beşiktaşlısın ve bir beşiktaşlı gidip kötü birşey yapsa ne diyecen bu beşiktaşlı ise ben değilimmi diyeceksin ? Demiyecegine adım kadar eminim, demezsende 2 yüzlü olursun ozaman.

Konu glu tarafından (15 Kasım 2010 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet