Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2010, 09:16   #129
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ceylan gözlüdür kendileri.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Karika kraliçesi. Her ne kadar eskisi gibi muhabbeti olmasada encilüs encilüstür
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adam şiir manyağı. Kafa yapılarımız uyuyor. Aktif olmadığı için maalesef üzüntü duyuyorum. Eskiden oldukça uzak.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ve işte o!... Asi ve bir o kadarda duygu yüklü şahsiyet. İnsan yanlısı hareketleri ve doğallığı ve de saflığı ile takdire şâyan
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu sessiz sakin tavırlarını sevmiyorum. Tartışmak, birbirimize girmek istiyorum. Neydik eskiden bee. Kafamda cazgır Belinay portresi var bilesin.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dırimiiğğğğ.. seni kullanıcı adını görünce aklıma küçük sarı civcivler geliyor nedendir bilmiyorum. Duygusallığı bırak acilen ve işine gücüne bak. Hatta terk et IF'i.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisini tanımıyorum ki bilader...
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisi bir garip meleeeeekkk.. Ardına düşmeniz gereeekkkk diyor Duman.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başbelalısıyım. Son zamanlarda aşk adamı olmuş ve takdiri kaybetmiştir. Eskiye dön lan yoksun zaten ortalıklarda çatacak adamda yok. Gelmezsen bak bırakırım IF'i
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisini tanımıyorum ki

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver