Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2010, 14:47   #125
Hayal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Canımdır kendi, Uzun zaman oldu dostluğumuz, birbirimizden hiç vazgeçmedik. Vazgeçilmezim. Benim için çook değerli. I love you bitanem.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Kötü gün dostu demiş benim için, sevdiklerim için her zaman öyle olmaya çalışmışımdır elimden geldiğince. Onun dışında sohbet etmeyi sevdiğim kişilerden, çok eğleniyoruz. I love you Bahar
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Takmalar yerinde mi
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Böyle pozitif bir insan daha olamaz. İyi kalpli meleğim benim. I love you Songül.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Benim için yeri ayrı Simge'nin. Onunla sohbet etmek, konuşmak, paylaşmak beni çok mutlu ediyor. I love you
    Gözümün her zaman aradığı kişilerden, yokluğu mutsuz ediyor.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Hayal tarafından (13 Kasım 2010 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet