Üstteki Kodu Aldim Ben, Tor-Proxy.TXT Dosyasi Actim mİRC'e okuttum. ilk yaptıgımda hiç sorun cıkmadi hiç bir degişlikte yapmadim sonrasinda SET Arkadaşimizin eklediğini alip ekledim sonrasinda üstte verdiğim sorunla karşilaştim., Kodu tekrar alip sadece 'alt +R ' actiğim dosyaya ekledim. (
Bracket )
'lari Onayladim, Yine Ayni Sekilde Alttaki Gibi, Hatalar Veriyor..
Bir Kaç Bot Attim.
* /sockopen: 'tor*261' Soket Kullanılıyor (Satır 4, script2.txt) - #Chat Guest53385 H Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :0 Deneme .. Guest53385 End of /WHO list. - * /sockopen: 'tor*262' Soket Kullanılıyor (Satır 4, script2.txt) - #Clone arzu^^ H Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :0 Deneme .. arzu^^ End of /WHO list. - * /sockopen: 'tor*263' Soket Kullanılıyor (Satır 4, script2.txt) - #Clone arzu^^ H Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :0 Deneme .. arzu^^ End of /WHO list. #Clone [She24] H Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :0 Deneme .. [She24] End of /WHO list. - * /sockopen: 'tor*256' Soket Kullanılıyor (Satır 4, script2.txt) - #Clone [She24] H Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :0 Deneme .. [She24] End of /WHO list. - * /sockopen: 'tor*257' Soket Kullanılıyor (Satır 4, script2.txt) - #Clone Miss|Cool H Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :0 Deneme .. Miss|Cool End of /WHO list. - * /sockopen: 'tor*258' Soket Kullanılıyor (Satır 4, script2.txt) - #Clone Miss|Cool H Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :0 Deneme .. Miss|Cool End of /WHO list. - * /sockopen: 'tor*259' Soket Kullanılıyor (Satır 4, script2.txt) - #Clone [Baby15] H Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :0 Deneme .. [Baby15] End of /WHO list.