Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2010, 18:46   #18
AdanaLy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test'i doldur kendini tanit..

İSMİNİZ : SeFa
MESLEGINIZ: Daha Belirlenmedi iLerleyen zamaNLarda Olacak inşaLLaH
BURCUNUZ: Akrep
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Türkçeyi Sanki güzel kullanıyorum birde Yabancı Dil eksikti..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

PARFUMUNUZUN MARKASI: Parfum Kullanmıyorum Malum ekonomik kriz Çok para gidiyor..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Yazılıda Kopya çekerken yakalananlara ve Sözlüde 0 alanlara

EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Alacaklıyla konuştum 30 tl borcunu istedi
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Gülse Birsel
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: 2004 Senesinde yırtık olan çorabım..

ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Hamam Böcegi
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Hiç Kimseyle beraber olmadım ve otomatik olarak taktıqım bir isim yok
ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:

a-Hayatta hickimsenin hatiri icin ......... : zora gelmem
b- ........ icin cok şansliyim : Babam ve annemin halen bana destek çıktıkları
c-Herkesin sandiginin aksine ben ....... : DuyqusaL Sevecen sempatik yahusuklu biriyim..

d-Kimse........konusunda elime su dökemez : Sınavda Kopya
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Show TV , Atv , STaR Tv
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Borç Defteri ...

AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Yapmadım hiçbirşey
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Kola

KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: Döner Ismarlarım kendime

DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Ajdar Çikata muz muz bunu duyunca deli oluom

EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: Bülent ersoy
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: benden borç alıp paramı vermeyenlere şans vermem
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Playstation , İnternet Cafe

SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Apaçi Dansı Yaparım
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Bizim Edebiyatçının kafasını patlatırım
ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Matematikte kopya çektiqim sırada yakalanma anımı silerdim

COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?:

Pıçagımı alırım Bende onu kuzu çevirmesi yaparım..

NE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Van Kedisi
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: YahusuKLu Olmam

KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Walla bilmiyom ki aklıma qelmedi

SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Tabiki olurum
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Merhaba derim
dahada konuşmam

FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Ruj'uN Havuza Düşme Görüntüsü
D

FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Kendimi buluyorum Ahbab Çünkü yeniyim burda

FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Kızları tabikide..

SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: Misafir ummuduqunu deqiL Bulduqunu yer..

ArkadaşLar hayatım maraton okul ev borç defteri arasında qidip qeliyorum ne yapalım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan