|
Bora Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
1 Saat önce çağdaş alışveriş merkezinden kendime patlamış mısır aldım. Canım cekti eve getireyim evde tencerede patlatırım diye. Telefonla konuşurken unutmusum tencereyi. 1 tencerem daha gitti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 4 tenceremden 2 tane kaldı. Gazi olanları, Musluk dolabının altına atıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mutfağım amerikan mutfak olduğu için salon ve mutfak sis bombası gibi mısırı yaptım ama sonuc olarak hehehe Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. odama geldim odamda mısırımı yiyorum. süper olmuş tuzlu tuzlu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
dikkat et, arada sende toz dumana karismiyasin bir gun )))
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.