Cevap: Psikolojik Çöl Testi
| BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Assee durum değişikliği oldu evet yiyecek ve içeceği tercih ediyormuşsun editi bozduuum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eski yazdıklarıma devam :p Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
---
Ivy'le sana diyecek söz yok arkadaşlar aile nerde? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biri hırslı biri yemek derdinde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Dur simdi ben önce maymunu salladim , sonra koyunu , koyundan sonra aslani akabinde at'i inegi kaptim geldim siralama böyle oluyor demekki ; 3.Aslan = Gurur 1 .Maymun = Çocuklarınız 2. Koyun = Arkadaşlar
İnek = Temel ihtiyaçlar 4.At = Hırslarınız. Cocuklarimdan en basinda vazgeciyor , sonra arkadaslarimi sepetliyorum.Gurura sira geldikten sonra ise hirslarimi salliyorum.
Ya cok sacmalamis bu japonlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |