Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cok Iyi biri
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Iyi ve Dürüst bir Kisilige Sahip
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Komsum o benim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] malesef tanimiyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IF de cok görüyorum nickini. Iyi birine benziyor
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nickini IRC Bölümde görüyorum genelikle
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Iyi Kalpli birine benhziyor
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malesef Kendisini tanimiyorum demek gerekiyor
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRC Bölümünde bir iki sefer Konustugum biri
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisini tanimiyorum sanirsam.
|