Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2010, 16:18   #110
Nocturnal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İf'de Değer Verdiklerimden Birtanesi, Yeri Bende Farklı Baya da Seviliyor
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ara Ara Görüyorum, iyi Niyetli Bayada Sevimli
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İf'de işini Yapan Nadir yöneticilerimizde, Efendi ve iyimser
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ne Kadar Cimri olsada Cok Sevimli ve iyi niyetli, yeri Bende Farklı
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Attığı Adımları cok iyi bilen, işinde gayet iyi ve başarılı, Yardımsever bir yönetici
  6. JosepsiNe : Awatarları herzaman ilgimi çekmiştir. İf de Çok seviliyor, Kendi Halinde Sakin birisi
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sanal alemde Beni Anlıyan Tek İnsandır, Yeri Bende Çok Farklı Canım Benim

8. Peri : Tanısamadık bir türlü iyi birine benziyor
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Arkadasım olmasa kimse bana awatar yapmıyacak. seviliyorsun
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :ara ara gördüm forumdaş bana avatar sözü var
    )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver