09 Kasım 2010, 16:18
|
#110 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İf'de Değer Verdiklerimden Birtanesi, Yeri Bende Farklı Baya da Seviliyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ara Ara Görüyorum, iyi Niyetli Bayada Sevimli
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İf'de işini Yapan Nadir yöneticilerimizde, Efendi ve iyimser
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ne Kadar Cimri olsada Cok Sevimli ve iyi niyetli, yeri Bende Farklı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Attığı Adımları cok iyi bilen, işinde gayet iyi ve başarılı, Yardımsever bir yönetici
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - JosepsiNe : Awatarları herzaman ilgimi çekmiştir. İf de Çok seviliyor, Kendi Halinde Sakin birisi
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sanal alemde Beni Anlıyan Tek İnsandır, Yeri Bende Çok Farklı Canım Benim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Peri : Tanısamadık bir türlü iyi birine benziyor
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Arkadasım olmasa kimse bana awatar yapmıyacak. seviliyorsun
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :ara ara gördüm forumdaş bana avatar sözü var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) |
| |