Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Cnmmm benim biricik kankam. Bide ben ankaraya giderken evin anahtarını istemese daha çok sevecem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (Real) - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : 1 tane kardeşim benim. vefalı dürüst duygusal. Eczaçıbaşı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Numberone
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok şeker. Çok tatlı yorumları.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hesnayı severim etliye sütlüye karışmaz. Eskisi gibi paylasım yapmıyo. yoksa ben mi az giriyorum anlamadim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Güzel bir birlikteliği olan. Güzel insan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Cem karaca - Tatli dillim (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ben üye yapmıştım karşı apartdan bayan arkadaşımdı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çiii köfte partileri yapardık. ama üni bitti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (Real) - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sakaryalı... Tavla oynamayı seviyor. Cm ölçer (: Hoş biri. (Bende anaokulunu sakaryada okumusdum. Zübeyde hanim kız meslek lisesinin kreşine gitmişdim. çoçukluğum bile hatunlar arasında geçmiş. Allahın ne sevgili kuluyum görüyon demi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ön yarğısız biridir. Düşüncelidir. İyidir simge, oda bu ara sessiz (:
Konu Bora tarafından (09 Kasım 2010 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.
|