Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2010, 18:48   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakla boraniyesi (hatay)




MALZEMELER
300 gr. kuşbaşı et
1 kg. taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (iç tanesi oluşmamış)
1 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 su bardağı su
1 çorba kaşığı sade yağ
3 çorba kaşığı tuzlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

YAPILIŞI
Baklalar kılçıklarından temizlenir, yıkanır. Bir tencereye et ve sade yağ konulur. Etler kızartılır. Üzerine piyaz doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir, sarartılır. Daha sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir ve yağda sarartılır. Üzerlerine iki bardak su eklenerek kaynamaya bırakılır. Baklaların pişmesine yakın, kalan bir bardak su ile tuzlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eritilerek tencereye boşaltılır. Tencerenin ağzı açık şekilde 5 dk. pişirilerek sıcak servis edilir. Hafif sulu kıvamda olan bir yemek türü.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan