MALZEMELER
300 gr. kuşbaşı et
1 kg. taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (iç tanesi oluşmamış)
1 adet kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 su bardağı su
1 çorba kaşığı sade yağ
3 çorba kaşığı tuzlu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
YAPILIŞI
Baklalar kılçıklarından temizlenir, yıkanır. Bir tencereye et ve sade yağ konulur. Etler kızartılır. Üzerine piyaz doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir, sarartılır. Daha sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir ve yağda sarartılır. Üzerlerine iki bardak su eklenerek kaynamaya bırakılır. Baklaların pişmesine yakın, kalan bir bardak su ile tuzlu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eritilerek tencereye boşaltılır. Tencerenin ağzı açık şekilde 5 dk. pişirilerek sıcak servis edilir. Hafif sulu kıvamda olan bir yemek türü.