Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü
Soru: Sahibi oldugum #Nevermind kanalina kendimi tanıttıktan sonra -ChanServ- Sifre kabul edildi : #Nevermind kanalina en yuksek duzeyde erisim kazandiniz. Seklinde uyarımı da aldım fakat kanala girisimde herhangi bir prefix alamadıgımı gördüm bu durumun olmasını saglayan nedenleri anlatiniz? NOT; kanalin secure'si(secure off/on) ve levels'leriyle(dis autoprotect vs.) oynama olmamistir.[/QUOTE]
1. ihtimal; Suspendli bir kanal identify edilir, girildiği zaman kanaldan atılırsınız. (ama sorunuzda kanaldan atılma gibi bir durum yok doğru anladıysam)
2. ihtimal; Kanalı identify ettikten sonra servicesler deaktif olmuştur bu yüzden hiçbir prefix alamayız.
3. ihtimal; Kanala successor atanmıştır, Identify edip founder haklarına eriştikten sonra nick'e drop uygulanır kanal successor'a geçtiği için yine hiçbir prefix alamayız.
4. ihtimal; kanala successor atanmadıysa bile kanalı identify ettikten sonra nickimizi droplarsak hiçbir prefix alamayız.
Bunun dışında email değiştirip auth kodu girmemek, (yani ns status'te 2 degerini almak), nickimize - seviyeden access eklemek, cs set ayarlarını değiştirmek gibi işlemlerin fayda etmiceğini düşünüyorum. bu şartlarda yine prefix alınacaktır.
Konu Corpse tarafından (07 Kasım 2010 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir.
|