Cevap: Belinay'ım Huzur Dolu Nice Yıllara..
| Alıntı: |
Gerçi Angelusla aranın iyi olması senin hayata 1-0 yenik başlaman anlamına geliyor ama neyseee Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ne kadar da kıskançsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Benim gibi bir kankeye sahipsin (H)
Senin hayatında varım diye kendinle gurur duymalısın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (H)
Ayrıca hayata 1-0 yenik başlayan sensin yavrum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Beni yıllar sonra buldun :p Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nan kanka benim bu ay içinde Eskişehir'e gitme ihtimalim var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hadi iyisin, Senin şehrini şereflendircem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~ |