Öncelikle AngeLus'a çoook teşekkür ederim böyle şahane bir konuyu, bu kadar özenle hazırladığı için..
Gelelim Sevda'ma.. Dostluk dediğimde aklına insanın sadece bir kaç kişi gelir ya, işte sen onlardan birisin.. Değerlisin, kıymetlisin ve hiç kimsenin tahmin dahi edemiyeceği güzel yüreğe / kalbe sahipsin.. Sana bakıpta "seni sevmiyorum" diyenden şüpe ederim canım..
Dünyaya gelerek bir insanı "anne" yapan, tapılası dostum, Seni çooook Seviyorum, iyi ki doğdun, iyi ki varsın ve iyi ki şu başımın tatlı belasısın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herşey gönlünce olsun ve her yaşadığın yüzünde tebessüme neden olsun Can Tane'm..
"...
Geçti...
Geçiyor...
Geçecek...
Durmalı şöyle bir...
Neler geride kaldı
neler gelecek...
Düşünmeli...
Sonra koşmalı; iyiye
güzele doğru...
Kolay küsmemeli...
Merhametli olmalı...
Umursamamalı tüm bu yazılanları belki...
Doğum günü kutlu olmalı...
Olsun!.."
[FLASH]http://igameflash.com/upload_image/flashgame/birthday_flash_cards.swf[/FLASH]
Pastannnnn (:
Hediyen..