Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2010, 13:22   #8
YaRGuCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Demo Admin Script v1.0

DeLiGeNnC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yarguci sende böyle yetenekler varmıydı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
güzel olmus emegine sağlık kardeşim miSy güzel tanıtım cane ellerine sağlık.

DeLiGeNnC pasam valla vaktim olsa güzel paylasımlar yapacamda elimden geldigince pek vakit bulamıyorum inş ilerleyen zamanlarda vakit konusunda bi sıkıntım kalmıyacak hep beraber güzel biseyler yapabilecegimizi ümid ediyorum

----------

salihbxl Nickli Üyeden Alıntı
Ya iste benimde sansim
AVG antivirusum mIRC.exe ve Uninstall.exe'de virus verdi o yuzden calistiramadim. Tekrar deniyecegim.

Dedigim gibi arkadaslar AVG antivirüs tarayıcısını ben pek terich etmiyorum cünkü indirdigin tüm dosyada virüs olarak algılayabilir tavsiyem egerki kisisel bi bilgisayar kullanıyorsanız yani sadece size ait hic virüs tarayıcısı kullanmasanız daha iyi cünkü virüs tarayıcılar bilgisayarın sisteminden olan bazı dosyaları bile virüs diye algılayabilir özeliklede AVG
ve o dosyaları silme ihtimali %90 gende size kalmıs yorumlarınızı icin herkese tşk ederim elimden geldigince biseyler paylasmak istedim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan