Altta paylaştığım alıntı için bilgilendirme mesajı yapmayı uygun gördüm, bilmeyenler bilgilensin.
|
Zirve Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba Kardeşler bitane Flahs istiyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için
491 X 225 Boyutunda
İLK BAŞ
Ultaş Yapı
Hemen arkasından
Braas Ürünleri Himayetinde
Kaliteli Hizmet
hemen arkasından
Ücretsiz Çatı Keşifi
Güneş Enerjili Çatılar
Çatı Renk Kombinasyonu
Hemen Arkasından .
Yuvanızın Çatısı Bizden
Mutluluğu Sizden Olsun
hemen arkasından Son bir Efek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tlf : +90 216 537 19 46
Fax :+90 216 537 19 54
Sitenin Teması Kırmızı Yani Kırmızıya Uyacak bişey Olursa Süper olur
Hadi Kolaylar gelsin.
Arkadaşlar SWF değilde jpg yaparsanız sevinirim.
Güzel bir Çalışma yapan arkadaşıma Şimdiden Teşekkürlerimi ve Bol Dualarımı İletiyorum. Bana yardımcı oLursanız sevinirim. saygılarımla.
|
İlk olarak Flash olarak yazılır, flash çalışması en yüksek verimle swf formatında çalışır, sonrasında gif formatındada çalıştırılabilir fakat animasyonlar verimli olmaz, fakat jpeg olarak kaydederseniz objedeki ilk görüntüyü baz alır ve devamında haraket göremezsiniz, düz resim şeklinde çalışır. Yani böyle bir isteğe cevap verilmesi söz konusu değil.
Eğer sitenizin banner kısmında swf çalıştıramıyorsanız, çalıştıracak birilerini elbette bulursunuz,fakat bu tür şirket sistemleri üzerindeki oynamaları kimse hayrına yapmaz. ( En azından ben yapmam )