Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2010, 00:54   #50
MaJeSTe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 14 > Ayna.ORG [2010]

equ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Siyaset durumlara objektif bakmayı gerektirir. Ernesto Che Guevara siyaset kirlidir derken de bunu kastediyor zaten, ne kadar bilgili olursanız olun kişiye anlatabildiğiniz kadardır bilginiz. Eğer, "PKK Sempatizanlığı" yapılır durumda olsaydı tek mesajı atan ya da tek itiraz eden sen olmayabilirdin. Eğer bir konuya bir kişi itiraz ediyor ise, bu onun çürütüldüğü anlamına gelmiyordur ya zaten, oda farklı bir durum. Yok efendim illada dediğim dedik diyor iseniz, size ne laf söylenir ne bir kelam edilir. Çünkü; Dar kalıp içine girilmesi gereken tek yerin tabut olduğunu biliyorum. Düşündüğüm sürece de, dar kalıp içine girebilirliğim varlık dahi gösteremez. Anlayana sivrisinek saz dediklerne göre...

equ ben konuyu okuduğumla yorumluyorum ne yaptığınız beni ilgilendirmez kardeşim istersenız cumhur başkanlığına adayınızı koyunuz olmadı kanun çıkartınız yasa koyunuz yetmedi yarsava üyeyi siz belirleyiniz polemık bölümünde bir laf ettiniz her ettiğiniz lafı herkes benimsiyecek diye bir düşünece içerisinede girmeyiniz bence siyaset #sohbet kanalında değilde en çok burda yapıldı gibime geliyor neyse abicim ne yaparsanız yapın allah muaffak etsin bu mesele hakkında rica ediyorum cvp neiteliği taşıyacak yazılar yazmayın bu konu benım için kapanmıştır kım ne yazmışsa herkes tarafından okunuyor zaten

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver