Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2010, 00:48   #49
uMut
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 14 > Ayna.ORG [2010]

MaJeSTe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kemik bak kardeşim #siyaset kanalında ( pkk senpatizanı olmadan ) görüşelrinizi bildiriniz demişsin siyaset olurda pkk vurgusu yapılmadan olmaz yok yapılıyor diyorsan meclis ankaradan ayna org a taşınmış ta haberımız yokmuş

niye kürt kardeşlerimiz in de siyaset ile ilgili fikirlerini almak çok mu kötü ? şu an mecliste pkk sempatizanı bir parti ve ona has grubu varda ayna.org da PKK SEMPATIZAN lığı yapmadan siyaset konuşmak çok mu kötü ?

Arkadaşım konuyu uzatmayacağım çünki çok anlamsız cümleler kuruyorsun 2 posttada ısrarla alıntılarımla anlattım anlamadın. sana saygılarımı sunuyorum başarılarınında devamını diliyorum.

#siyaset kanalında siyaset konuşmaya biz devam edeceğiz. kimsenin kalbini kırmadan.

Çünki ben bu siyaset tartışmalarını taaa 1997-1998 yıllarında ( kanal ismi vermeyeceğim dal.net sunucusunda ) 10 kişi yaparken bilirim. Solcusu sağcısı aşırı dincisi her kesimden kişi ya da kişiler fikirlerini sunar saygı ve sevgi çerçevesinde nezih tartışmalar yaparlardı. Benimde amacım budur. Kanal açıktır ve kapatılmayacaktır. Sen şimdi burdan ağzınla kuş tutsan yine de yaranamazsın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan