Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2010, 00:16   #46
uMut
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 14 > Ayna.ORG [2010]

MaJeSTe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kemik Arkadaşım ben senın duyurunu okudum ve birdaha okudum bak sana bu notuna da şöyle cvp verim yanlış anlamazsan konu pkk olacak ve buna senpati duymadan tartışalım demişsin senpati duymuyan zaten bu konuyu hangi uslüp ile tartışacağı malum hepimizin bildiği birşeydir ve pkk yı destekliyen kişi yada kişileri hesaba katacak olursak buna senın pkk ya senpati duymadan konuyu tartışalım demen de kar etmiyecek yanı iki ucu değnek misali fikir sizin karar sizin bana yorum yapmak düşmüştü amma doğru amma yanlış aklımdan geçenleri yazdım zadece size kolay gelsin .

kemik Nickli Üyeden Alıntı
03.10.2010 dan itibaren #siyaset kanalında saat 20:00 dan itibaren siyasi tartışma ortamında buluşabileceğimiz bir ortamda sizleri de bekliyoruz. kimsenin kırılmadığı bir şekilde ( PKK sempatizanı olmadan ) görüşlerinizi belirtebileceğiniz bir ortamda hep beraber konuşabileceğimiz bir ortamda sizleride şahsen bekliyorum.

iyi de arkadaşım konu PKK olabilir mi sence ? PKK Ve siyaset in benzer yanı nerede söyler misin ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bence sen bi daha oku bak alıntı yaptım kendi yazımı. PKK sempatizanını ne yanımda ne de sunucumda barındırırım ne de vatan topraklarında barınmasına göz yumarım. konuyu anlamadan başka noktalara çekmeyin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan