Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2010, 11:43   #1
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
muhlama ( Rize )




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler
1 tatlı kaşığı tereyağı
1/4 su bardağı mısır unu
4-5 parça Trabzon tel peyniri
1/2 bardak su

Yapılışı
Bakır bir sahana tereyağını koyun ve orta ateşte yakmadan kızdırın.
Mısır ununu ekleyip karıştırın. Yakmadan biraz kavurun.
Arkasından küçük küçük parçalara böldüğünüz peyniri ekleyin.
En son olarak suyu ekleyin ve muhallebi kıvamına gelene kadar 5 dakika karıştırarak pişirin.
Arzu ederseniz tuz ve karabiberle tatlandırın.
Hemen servis yapın.

Açıklama
Bakır sahanınız yoksa teflon tavada da yapabilirsiniz.
Tel peynir yoksa kaşar ya da çeçil peyniri kullanabilirsiniz





görünüşüne aldanan arkadalar için tadina bakmalarını tavsıye ederım

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver