04 Kasım 2010, 11:22
|
#100 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kötü gün dostum, çok düşüncelidir, benim için çok değerli.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Neşeli, cıvıl cıvıl + aşık.(Allah mutlu etsin)
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiklerimden, neşelidir, düşüncelidir + o konuyu hala halledemedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Benim için değerli biri. Sevdiklerimden.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendisi hakkında yorum yapmak haddim değil*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Özlem de seviyeli, iyidir, sevdiklerimden.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendi halinde, sakin, iyi yürekli + İyi bir karaktere sahip Semih.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiklerimden, yansımam sayılır, karakterimiz de ortak benzerlikler var. Değerlidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sessiz, sakin, güzel sohbet edilen biri
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hayatın umarım en kısa zamanda yoluna girer Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiklerimden, online ol nerdesin sen?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Değerlidir. |
| |