31 Ekim 2010, 16:01
|
#89 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Yurdumun en deli haatunu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ruh haalini pek seviyorum. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;İçi kıpır kıpır kardeş, allah bozmasın.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. evilen bir arkadaş. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Nasıl anlatsam, nerden başlasam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Anlatmak olmaz ki canım, tanımak gerek seni. Önyargım vardı tanımadan önce, beni yanıltan naadir kişilerden olduğunu söylemeliyim. Pek severim seni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Kardeşim, dostum, baaazen ablam baazen kardeşim. Sıkıntımı derdimi anlatacagım 2 3 insandan birisin. Ayrıcaaa Ptesi günü düzenli hayata geçiş yapacak kişisin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Bu aralar harıııl harıl çalışıyor, maaaaaşallah diyeyim nazar değmesin. İyi neticeler bekliyorum Sudecim :*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. on zamanlarda durguuuun, bir sorunu var gibi. Umarım iyisindir canım. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Osman kardeş, bir bakıma enişte(Ben kız tarafıyım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Herşeyim. Tüm iyi alışkınlıklarım, güzel yönüm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Emin değilim.
|
| |