Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
Barbie+ Forumun duygusall bayanlarından sevimli şirin : )
Casepacker+ Samet anlatılmaz yaşanır sohbetine doyum olmayan fevkalede kişilik birilerini Senin yüzünden borçlandım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) Cemalizim+ Cemal Adanın temiz delikanlısı Kankadır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cix~ Tanımıyorum Cix Ein + Kardeşim gibidir Ömür biçilmez.. Lady+ Dostluk sevgi şefkat değer nasıl bilinir O'na sorun sıcacık içi gülümseyişlerinde.. Mavi+ Tatlımm benim çok şeker biri Allah bozmasın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oSmanLi Nick güzel Tuttum kardeşim. Peri+ Kardeş dost arkadaş v.s v.s hepsi peride bütünleşmiş bana bu duyguları tattırdığı için O'na binlerce teşekkür hamarat kardeşim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Wick+ Çok saygılı efendili konusmasını bilen sohbeti hoş arkadaşım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |