Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2010, 18:55   #5
Emrax
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: RadyoBot DJ Yayindan atmak

NeFeS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
k.b ya hic düsünemedim EmraX. Ben hemen programcilik okumaya basliyorum, gelecek aylarda insallah yapabilirim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Neyse diger Arkadaslar icin bu Forumdan böyle bir Kod bulabildim. Sadece !yonetekle nick !yonetsil nick vs bunlari icine nasil ekliyebilirim?

alias .host {
return IPADRESINIZ
}
alias .port {
return PORTUNUZ
}
alias .adminpass {
return RADYO ADMİN ŞİFRENİZ ( YAYIN DEĞIL )
}
alias .sock {
return shoutcast
}
on 1:SOCKOPEN:$($.sock): {
sockwrite -n $sockname GET $+(/admin.cgi?pass=,$.adminpass,&mode=kicksrc HTTP/1.1)
sockwrite -n $sockname Host: $+($.host, :, $.port)
sockwrite -n $sockname User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.8
sockwrite -n $sockname Keep-Alive: 300
sockwrite -n $sockname Connection: keep-alive
sockwrite -n $sockname $crlf
}
alias sessiz {
if $sock(shoutcast) {
sockclose $ifmatch
}
sockopen $.sock $.host $.port
}
on 1:text:*:#dj:{
if *!kickdj* iswm $1- {
sessiz
msg #dj Oldu Oldu
Yayındasın $nick

}
}

Hı hım bende zatten programcılık okuyorum. Yok yok özel dersi veriliyormuş aslında ona gitmen lazım senin. Ne alakası var programcılık ile. Attığın postlara bak bakalım %80 i yardım içerikli. He çalışsan birşeyler koysan ortaya eksiğin olsa zaten burda herkes seve seve yardım eder. Ama senin yaptığın hazıra konmak. Neyse daha fazla yorum yapmayacağım zatten SiyahKaR hocam kodu vermiş. Elinize sağlık hocam.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver