30 Ekim 2010, 00:26
|
#493 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü
| BraweheaRt Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
/Helpop /Helpop ?usercmds, /Helpop ?Chmodes, /helpop ?join vs. vs.. Soru: #X Kanalında 50 seviyeden access ekliyim. X nicki tarafından bana kick ban atılıyor. Ve unban yetkim mevcut. Unban kullanarak kanala giriş yapabiliyorum. Ancak bazı durumlarda Unban kullanmama ragmen kanala giriş yapamıyorum. Ban kaldırıldı mesajını almama ragmen girişim engelleniyor.
Bana uygulanan kickban'ların herseferinde de aynı oldugunu ele alırsak. Bazen unban kullanıp giriş yapabildigim halde bazen Unban kullanmama ragmen giriş yapamıyorum.
Bu durumun mantıksal açıklaması ne şekilde olmalıdır.
| Cevap ; Unban komutunu denediğimde bazen girebiliyorum, bazen giremiyorum demişsiniz. Bunlara sebep olarak yapılabilecek en mantıklı açıklama şu diye düşünüyorum ; - /Mode #Kanal +b BraweheaRt!*@* , olarak ban atıldığı zaman unban komutu işlem görür ve girişinizde herhangi bir sorun yaşanmaz. - /mode #Kanal +b BraweheaRt!ident@* , olarak ban atıldığında gene aynı şekilde unban komutu işlem gösterir ve X kanalına sorunsuz girebilirsiniz. - /mode #Kanal +b BraweheaRt!ident@Vhost , olarak ban atıldığında kısaca , /ban #kanal BraweheaRt olarak ban atıldığında BraweheaRt nickine identine ve vhostuna ban atmış olursunuz. - Vhostuna ban atıldığı zaman X kanalına girişinize unban komutu yetersiz kalır. Bu durumda invite ( /cs invite #X ) komutunu kullanıp kendinizi servicesler tarafından davet ettirmeniz gerekmektedir. NOT : Bunlar dışında kanal +i ( Davetsel konum ) , +k ( Kilit ) modlarında isede unban komutu ile giriş yapamayız. Dipnot : Arkadaşlar bu soru/cevap bölümü öğrenmek/öğretmek amaçlı kullanılıyor bildiğim kadarıyla, lütfen cevaplarımızı açıklayarak verirsek daha faydalı olur.
__________________ mon petit lapin
Konu Su tarafından (30 Ekim 2010 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir.
|
| |