|
kemik Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşlar merhabalar,
Kusura bakmayın fakat çoğu sunucunun #help kanalına girdim böyle bir şeyin cevabı yoktur dediler ama var. Eskiden yaptığımı hatırlıyorum fakat takdir edersiniz ki #help bünyesinde pek bulunamadığımdan unutmuş bulunmaktayım bende. Bana çoğu sunucuda cevap vermeyip veyahut sorunun cevabı yok böyle birşey yoktur deyip beni #help kanalından banlayan helper arkadaşlarımada teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Soruma geçiyorum ve cidden unuttuğum şeyin cevabını merak ediyorum bu konuda gerçekten çok ciddiyim çünki bir noktada bana gerekti. Ben 3 sunucuda bulunuyorum diyelim ana sunucumdan diğer sunucudaki " Ali " rumuzlu kişiye diğer sunucudan mesaj ya da notice atacağım. O anda 3 sunucuda da varım ve nicklerimde aynı diyelim daha basit olsun. Bunun komutu nedir arkadaşlar.
Bunu neden sordum : özellerim full dolu olunca /close -m yapmakta istemiyorum aşağılarada inip o arkadaşın hangi kanalda nerde olduğunu da bilemeyince o arkadaş şayet online ise ona mesaj atmak için bu soruyu sordum.
Umarım yanılmıyorumdur ve cevabı vardır. ( Ben var olduğunu biliyorum bende araştırıyorum hatırlamaya çalışıyorum şu anda bulursam cevabı kendim de verebilirim ama biliyorsanız lütfen sizlerde cevaplayınız. )
Şimdiden teşekkürler.
|
Sana bunu bilgi amaçlı cevaplıyorum
Cevap:
Kullanımı: irc.bilmem.com - irc.bilmem2.com - irc.bilmem3.com sunucularına baglısın, bağlı olduğun sunucu(ana sunucudan) örnek olarak 2inci sunucuda team nickine mesaj atacaksın bunu aşağıda ki verdiğim örnekleme ile yapabilirsin. Takıldığın yer olursa, Online yardım bölümünden devam edebilirsin. Umarım işine yarar, kolaygelsin.
Örnek:/scon 2 /msg team deneme