Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2010, 03:24   #488
uMut
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü

Arkadaşlar merhabalar,

Kusura bakmayın fakat çoğu sunucunun #help kanalına girdim böyle bir şeyin cevabı yoktur dediler ama var. Eskiden yaptığımı hatırlıyorum fakat takdir edersiniz ki #help bünyesinde pek bulunamadığımdan unutmuş bulunmaktayım bende. Bana çoğu sunucuda cevap vermeyip veyahut sorunun cevabı yok böyle birşey yoktur deyip beni #help kanalından banlayan helper arkadaşlarımada teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Soruma geçiyorum ve cidden unuttuğum şeyin cevabını merak ediyorum bu konuda gerçekten çok ciddiyim çünki bir noktada bana gerekti.

Ben 3 sunucuda bulunuyorum diyelim ana sunucumdan diğer sunucudaki " Ali " rumuzlu kişiye diğer sunucudan mesaj ya da notice atacağım. O anda 3 sunucuda da varım ve nicklerimde aynı diyelim daha basit olsun. Bunun komutu nedir arkadaşlar.

Bunu neden sordum : özellerim full dolu olunca /close -m yapmakta istemiyorum aşağılarada inip o arkadaşın hangi kanalda nerde olduğunu da bilemeyince o arkadaş şayet online ise ona mesaj atmak için bu soruyu sordum.

Umarım yanılmıyorumdur ve cevabı vardır. ( Ben var olduğunu biliyorum bende araştırıyorum hatırlamaya çalışıyorum şu anda bulursam cevabı kendim de verebilirim ama biliyorsanız lütfen sizlerde cevaplayınız. )

Şimdiden teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver