Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2010, 00:41   #156
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgili Günlük

Manasız Günlük'üm..

Hayatın mucizelerle dolu olduğuna inanan biriyim ben. Vee tesadüflere de yer vardır hayatımda..

Bir kaç gündür garip hisler içindeydim.. Dün gece face de boş boş resimlere bakarken Özkan'a takılı kaldım. Ne gündü diyip gülüp geçtim sonra.
Bugün öğle saatine kadar uyudum neredeyse, gerçi bana kalsa akşama kadar uyurum. Son zamanlarda böyle bir istek var. Öğlen 1 gibi Necla aradı hemen hazırlan gel acil Göztepe de bekliyorum dedi, hazırlanıp çıkmam 2 saati buldu :p Hafif yağan yağmur da yürümeyi özlediğimi hatırladım birden.. Düşüncelere dalıp yürürken telefonum çaldı, Aa oda ne baksen şu işe, eski müdürüm :O Hayırdır İnşallah diyip açtım. Naber nasılsın fasılları bittikten sonra anlaşıldı asıl derdinin ne olduğu, biliyodum yaa bir gün bana muhtaç kalacağını
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşi düşmese aramaz bu adam beni (: Bana o kadar eziyet ettikten sonra benden yardım isteyecek yüzü nereden buluyor ki? Bide o gereksiz esprilerini yaparak (: Ara ara sessizleşen sıkıcı bir telefon görüşmesi sonrası ohh sonunda kapattı mutluluğu (: Durağa yürümeye devam ediyorum ama aklıma geldikçe yüzümde garip bi sırıtmanın olduğunu farkediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
D Durağa gelip de otobüs beklerken o susmak bilmeyen telefonum tekrar çalıyor (: Bi bakıyorum Özkan :O vaay bi hayırdır da Özkan için diyorum (: Durakta ki senmisin diyor :s Benim de sen neredesin diyorum ve zor da olsa arabasını görüyorum
Allahım bu ne büyük bir tesadüftür yarabbim
Nasıl mutlu oldum anlatamıyorum içim içime sığmıyor nedense
Allahtan başka bişey isteseymişim olacakmış diyorum içimden. Nasıl tarif etsem bilemiyorum, komik, şaşkın güzel bir tesadüf her ikimiz içinde.. Banka müdürleriyle olan toplantısına da geç kalıyor benim yüzümden :/ Neyse ki ben Neclanın yanına çabucak varıyorum Özkan sayesinde...
Annemi özledim birde
( Onsuzluk çok kötüymüş ya :/ Günde 10 kere arayıp anca özlememi gideriyorum yetmiyor ama gelene kadar böyle idare edicem.. Evde annemin yokluğu çok belli oluyor. Evin pek tadı yok :/ Babam annemin yokluğunu fırsat bilip salonda bol bol sigara içiyor
Babama inat bende mumu yakıyorum (: Bakalım hangimiz pes edeceğiz

Ben gideyim artık günlük'üm Arzucuk yarın izinli ona sözüm var, erkenden kalkıp gezmeye gidicez. Felekten bir gün çalacakmışız o nasıl olacaksa
Yeğenimle de zaman geçirmeyi çok seviyorum ya. Mutluyum be herşeye rağmen.

Hadi kal sağlıcakla..

Konu AngeLus tarafından (28 Ekim 2010 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet