Fırın kurusu fasulye (giresun)
Malzemeler:
1/2 kg fırın kurusu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 kaşık [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay bardağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarması
1 avuç [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu
2 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı salça
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı sıvı yağ.
Hazırlanışı:
Fırın kurusu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler ayıklanarak haşlanır, süzülür ve doğranır. Diğer taraftan kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yarma ayrı ayrı haşlanır, süzülür. Tencerede tereyağı eritilir, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve salça konarak kavrulur. Kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yarma ve fırın kurusu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler ilave edilerek bir süre kavrulur. Üzerine sıcak su konur. Pirinç ve tuz ilave edilir. Yemek karıştırılarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu da konduktan sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler uzayıncaya kadar pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |