Sebzeli kıyma kebabı (gaziantep)
MALZEME;
1/2 kg et
Bir demet küçük maydanoz
125 gr [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz
TARİFİ;
Etle sebze zırhta çekilir,tuz ilave edilir.Sebzeyle karışık kıyma [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalara ayılır.
Islatılmış el yardımıyla şişe geçirilir.Adana kebabı gibi oruk şekil verilir.Hafif ateþte pişirilir .Sıcak servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |