Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2010, 08:32   #1
oSmanLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nick Takip Kodu ( yeni versiyon )

Merhaba Arkadaşlar Bu başlık altında Daha Önce Nick Takip Kodu eklemiştim Tüm aramalarıma Ragmen Konum silinmiş Nick Takip Kodunda bana Gelen Sorular Kodun ÇalışmamaSıydı ama ben Bunu Kendi ScipritimDe kullanıyordum Fakat Farklı Scipritlerde Denediğimde Çalışmadığını Gördüm ve Koda Farklı Bi Şekil verdim Umarım Bu işinize yarar..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:connect:{ .IAL On | takip + 300 } alias takip { if $1 == + { $iif($hget(Takip),hfree Takip) | .enable #Takip | $iif(!$hget(Takip),hmake Takip 1000) | set %cSj $iif($2,$2,300) | echo -ta 4Takip Modu Devrede!.. $+([,%cSj,sn.,]) } else { .disable #Takip | unset %cSj | echo -ta 14Takip Modu DevreDisi ! } } #Takip on on ^*:QUIT:{ hadd $iif($address($nick,2),$+(-u,%cSj),$+(-u1)) Takip $address($nick,2) $iif($istok($hget(Takip,$address($nick,2)),$nick,3 2),$hget(Takip,$address($nick,2)),$iif($hget(Takip ,$address($nick,2)),$hget(Takip,$address($nick,2)) + $nick,$nick)) } on !^*:JOIN:#:{ if ($hget(Takip,$address($nick,2)) && $hget(Takip,$address($nick,2)) != $nick) { echo -t $chan 4Takip Raporu:12 $nick 5nickinin %cSj saniye icinde kullandigi nickler:14 $hget(Takip,$address($nick,2)) } if $gettok($hget(Takip,$address($nick,2)).data,0,43) > 3 { ban -k $chan $nick 2 Nick Change } } #Takip end

Sunucuya Girdiğiniz Zaman [08:14] 4Takip Modu Devrede!.. [300sn.] Gibi Bir uyarı alırsınız ve Çalışması Takip Raporu: Betul nickinin 300 saniye icinde kullandigi nickler: CCc Hangi Kanalda olduğunuz Fark etmez Böyle Bir uyarı Alırsınız

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver