| Cevap: ProfiLini Ziyaret eden son 1o ki$i kimLer ?
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok severimm. Bide ben ankaraya gittiğimde benden evin anahtarını istemese daha çok sevecem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Abisinin gülü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : pozitif sempatik neşeli keyifli daha ne diyim insan baktıkca enerji alıyor pozitif insan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevdiklerimdendir. Eski tanıdıklarımdan. Foruma çok büyük emek ve yıllarını vermiş kardeşim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Severim hesnayı zararı yoktur kimseye.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Olması gereken aşk budur diye görüyorum. (her yere konu edilmeden)
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Cem karaca - Tatlı dillim
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Simge iyimserdir, ön yarğısızdır. Üniversitem bitmeden önce çok bayan arkadaşım vardı oturup kalktığım görüştüğüm o yüzden forum oyunlarında genelde onlarla ilgili malzeme çıkıyordu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çünkü hayatım onlara indexliydi. ne yaptın ne yapacan ne msj gelmiş vbs vbs. çoğu arkadaş ön yarğılı davranmıştır. Bu postlarıma Simge ve 1-2 arkadaş dısında. Ben genede alınmadım o düsüncede olan insanlara. Sonuçta ben buradakileri insanları ikna etmek için post atmıyorum. Ztn bana yakın insanlarda bunun farkındadır. Herşeyin azı karar çoğu zarar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Real arkadaşım. Afilli ile beraber üye yapmısdım onları. Bayanlar karşı apartda biz pek giremiyoruz onların mekanlarına
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama bana gelirler beraberce çiğ köfte partileri yaparız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sanırım eskiden forum admini idi. sohbetimiz olmadı ama iyi bir arkadaş olduğu kanısındayım.
|