Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Canım benim, kalbi çok temiz. Nazlı, bıcır bıcır. Mankenim, yavrum o benim:* Çokca bolca seviliyorsun.:*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Muhabbetimiz yok. Kayıplarda
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hayran olduğum örnek kişilik. Kişiliklerimiz benziyor. Çok severim kendisini benim için özledir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Biraz alıngan, Yardım sever.. Yeni yeni daha iyi tanımaya başladım.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Yeşilli fıstık. Kalbinin, ruhunun güzellğini bilmeyen yok. Heşeyin en iyisini hak ediyor.:* seviyorum ötesi yok!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kendi halinde sevdiğim arkadaşım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Aradaki buzlarımız erimeye başladı. Hastaymış geçmiş olsun.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : O benim buz olduğumu farkeden arakadaş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hakkımdaki yorumlarını beğeniyorum. Eski haline göre daha neşeli.. böyle olması beni sevindirdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Zeka küpü
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Adamı suya götürür susuz getirir. Susuz kalmamak için pikacuulu suluğunu boynundan hiç çıkarmaz. Diliyle döver Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Foruma renk enerji ışık saçıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İyiki burdasın... - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hanım ağam benim:* Onu anlatamıyorum Kelimeler kıyafetsiz kalıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iaşsldkfjhdjska. Aramızdaki dostluk bağı çok kuvvetli. İnşallah hep de öyle kalır. Sözünü esirgemez dobradır. Seni çok seviyorum canım..........
Konu Ay tarafından (24 Ekim 2010 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
|