21 Ekim 2010, 20:57
|
#62 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Uzun süre ortadan kaybolması da olmasa daha bir sevicem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; İçinden geldiği gibi olmasını seviyorum. Şey değil hani olur ya? Bazıları rahat yaşamayı sapıtmak zanneder. En azından böyle değilsin, bu yüzden severim seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Başarılı bir tasarımcı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Kardeştir, seviyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Nerden başlasaaam, sohbet ettiğimiz zaman vaktin nasıl geçtiğini anlamadığım, huyunu suyunu beğendiğim dosssdoğru bir arkadaşım. Kısa zamanda pek sevdim seni. Bu arada süpeer moral verir
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Sayende supernatural hastası oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şaka bir yana kardeş kelimesinin hakkını veren nadir biri. Çok severim seni veeee ne zaman bize gelcen? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Çokkkk ısındıklarımdan, pek fazla tanıdığımı söyleyemem ama sıcak ve samimi geliyor bana.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Herşey. Benim için herşey. Allah yokluğunu göstermesin.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Biraz yalan dolan gördüm?
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Sevdiğim kardeşlerimdendir.
|
| |