Malzemeler (2-3 kişilik):
1 bağ
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2-3 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2-3
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı toz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz, karabiber, pul
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (arzu edilirse)
Yapılışı:
Pazıları geniş bir tencerede kaynayan suya atın, bekletmeden hemen çevirerek süzgeçle çıkartın. Soğuk sudan geçirin, suyunu sıkarak doğrayın.
Tavada zeytinyağını ısıtın, doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kavurun sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları da ekleyin. Tuz, karabiber,
kırmızı toz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve acı severseniz pul
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ekleyip 5-10 dk kadar kavurun.
Pişmesine yakın 2-3
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırıp fazlaca karıştırmadan kapağını kapatıyoruz.
Not: Üzerine de
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı süzme
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] servis önerisidir.