Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2010, 11:54   #5
Anatolia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 32. Haftanın Çok Bilmiş Kişisi 'Anatolia'

Beer Nerdensin ne sekilsin kimlerdensin calısıyormusun? kendini tanıt kısaca bize

Doğma Büyüme Tekirdağ'lıyım ve Tekirdağ'da ikamet ediyorum. 24 yaşındayım 1.90 boyunda 79 kiloyum Trakya Üniversitesi Önlisans Tekstil Mezunuyum. Halen Tekirdağ'da faaliyet gösteren Karton fabrikasında çalışıyorum (şimdilik) Vardiyalı sistemde çalışıyoruz yani gecede işte oluyorum kimi hafta gündüzde . Takılacak 2 cafemiz var Anatolia Cafe ve Kıbrıs Cafe . Genelde nickimde olduğu gibi Anatolia Cafe ye takılıyoruz. Bir Nargile keyfimiz var onuda Anatolia sağolsun sponsor bize Hafta sonları herhangi bir yere kaçma şansım olmuyor bir kuş gibi tıkıldım kafese Evde iken boş zamanım olduğunda genelde bilgisayar varken kitap okumaya firsatim yok. TV hiç izlemem. Ama iş yerinde iken epey kitap okumaya fırsatım oluyor. Geri dönüşüm ağırlıklı çalıştığımız için kitap ta geliyor ara sıra okunacak her türlü kitaptan bir tane alıp okumaya fırsatım oldukça okuyorum..

----------

Disconnected Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok bilmiş nasılsın : )

Sorum ;

Google ne yapmaya çalışıyor ?
Google bu güncelleme ile sana neler kazandırdı/kaybettirdi.
Anatalia ile Anatolia arasındaki 7 fark ? ( 7 fark söylersen sevinirim )

Kolay gelsin, çok bilmişlik kolay iş değil dostum : )

Teşekkür ederim efendim iyilik sağlık sizler nasılsınız Şimdi sorularına şöyle bir göz atalım ve cevaplayalım sırasıyla

1- Google küçük KOBİ'lere (bizim siteler oluyor ) karşı acımasız Genelde ufacık bir birikimimiz var onuda index ettikten sonra siliyor ahh google vah google

2- Yeni güncelleme ile pek bir kazancım oldu diyemem şimdilik pek + sı olmadı ama kullanıcı ve konu olarak epey ilerme yoluna girmeye başladı. Yakın zamanda Anahtar kelimelerde umarım 1 nci sayfaya çıkacaktır. Şimdilik bir anahtar kelimede 11nci sırada geliyor.

3- Anatolia ile aAnatolia arasındaki 7 fark'a gelirsek. :
* Epey inatçıyım birazda sinirli
* Kolay kolay söz dinlemem bazende tam tersi
* Suyuma giderlerse çok kolay anlaşırız ama aksine giderlerse pek o kadar güç
* Buradan Göründüğünde epey arkadaşım vardır ama sık görüştüğüm sivilden var sayalım pek yoktur (Çoğu evlendiği için ) Epey arkadaşta iş aş peşine düştüğü için pek görüşemiyorum
* Buradan baktığında pek birşey görünmez ama sosyal aktivitem pek yoktur ( şehir bazlı pek yoktur ya neyse yine bizden kaynaklanmıyor )
* Forumda yada chatte baktığında epey gevezeyim ama genelde sukuneti tercih ederim
* Forum , Wordpres , IRC Sunucu ile uğraşmayı severim ama kafam çok dolu olduğu için bazen bakamaya bilirim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver