Cevap: Haftanın Help Departman Polemiği < 10 > mIRCTR.NET / #Help
| Nothinq Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Tam anlamıyla Hiçbir bilgisi olmayan kişiler Arkadaslar,
mIRCTR.Net Help Departmanına Girdim 1 hafta Helperlik yaptım Soru Cevap yok Sistem Denen Bişey yok Helperler Argo konusuyor.
Kanalda Soru Cevap Yaparken Helpsop'un verdigi Cevabın yanlıs oldugunu gördüm düzelttim Ve bu onun benimle kavga etmesine düşündü.
RobinHo'nunda 1 grm Helple alakasi yok FrozeL denilen Arkadas'a Hocam bakarmısınız Diyorum Ben Help Sorumlusuyum diyor Bana soru icin Gelmeyin,
RobinHo'nun bir yanlısını düzelttim, Ve özelinde Herkesten kendinizi üstün görüyorsunuz ve Hiçbirşeyden Anlamıyosunuz Dedigimde Zline Yedim Boyle Bi Departman işte Ayrıca;
mIRCTR.net Help'i En iyi Ben Yani Joker Ve Rita Doneminde Gecirdi En iyi Dönemini.
Suanda Sürünme Aşamasinda Acık konusmak Gerekirse.
| Sanırım banada cevap hakkı doğdu.. Nothinq, eski helperimizdi. Biz her şeyden önce arkadaşız kardeşiz dostuz. Help kanalında bir kişi diyemezki terbiyesizlik yapıldı. helpers kanalı bizim muhabbet kanalımızdır yardımlaşma kanalımızdır.
RobinHo nun bir gram helple alakası yok demişsin arkadaşım. Şunun cevabını vereyim. Sunucumuzun forumuna ve Help bölümüne girersen yararımı zararımı görürsün, kanaldaki tüm arkadaşlarada sorabilirsin. Bunu sana ıspatlamak zorunda değilim tabiiki.Bilidiği üzere mIRCTR.net'te oper oldum. Help kanalındaki emeklerimden uğraşlarımdan dolayı.. Ben bu seviyeye yükseliyorsam demekki bir şeyler yapmışım ve hissettirmişim diye düşünüyorum. Bende yanlış yapabilirim bende insanım bunda ne var? Herkese hata yapar. Zline yeme sebebine gelince. Beni adam gibi uyaran arkadaşlarıma ben teşekkür ettim. Saygısızca hakaret edici konuşmalarla uyardığın için atıldın sunucudan. Helpten silindikten sonra kendine yediremediğin için bu konuşmaları yaptığını düşünüyorum.. Ayrıca soru cevap olmuyor demişsin.. Merak eden arkadaşlar olursa buyursun gelsin helpers kanalında access eklicem 1 hafta kanalımızı takip etsin, ben kendime bu kadar güveniyorum. Bu arkadaşı haklı bulan varsa buyursun gelsin. Kedi ulaşamadığı ciğere her zaman mındar demiştir zaten..
Saygılar.
Konu BenBirLamerim tarafından (19 Ekim 2010 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.
|