Cevap: Test'i doldur kendini tanit..
İSMİNİZ :b.beLgin
MESLEGINIZ:cilt estetisyeni + muhasebe
BURCUNUZ:terazi
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: rusca, ingilizce ögrenmek italyanca
PARFUMUNUZUN MARKASI:kenzo ,amor , azzaro
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: güler yüzlüüyümdür normalde esrayla konusurken genelde ck gülüorm :]
EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Canla konustm dişari cikmak için
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: cihan okan
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN:sevgilimin aldiği kedi :p
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN:böcek ve giller ucan kacani
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER:yutkunuşum .
ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:
a-Hayatta hickimsenin hatiri icin.............. yalan sölemem.
b-sevilen bir insan olduğum icin cok şansliyim
c-Herkesin sandiginin aksine ben cok sinirli ve inatciyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
d-Kimseküpe alma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. konusunda elime su dökemez
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI:*
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY:toka,selpak,parfüm,parlatici Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK:olmucak birini hayatıma aldım :]
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?:cukulata,kola,tombaliği,meyveli soda , danone , mayones bide Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY:bn her zaman degerliyimdir oldgum gibi bişi yabmama gerek yok :]
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI:cikita muz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: salak insanlara tahammül edemem
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: 2ci bi şans kimseye vermem :] birinciyi kullensaydi banane :]
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: sahil ,bogaz , kizkulesi ,fetipaşa , beyoglu
SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: bakişlarimdan anlar
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: kimse için keyfimi bozamam valla degmes :]
ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: geçmişimde utanilacak bişi yabmadiğimdan silmek deilde keşke olmasaydi dediğim cok kücük ayrintilar var ama pişman dielim yaşanmasi gerekiormus her kötü şey iyiliğe yol acar :]
COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?:tepkim o anki ruh halime göre deişir sanirim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bilemicem
BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI:kediciğim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: insanlara hakeddiğini verior olmam sanirim :]
KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?:kimsenin yerinde olmak isdemem
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: olabilir
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: bilemicem
FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY:Angelus,lucifer :*
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR:arkadaş listemin hepsi yakin aslinda ben kimseye uzak olmam ama kendini bilmeyen biri varsa kesin uzagimdir.
FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?:sevdiğim insanlari
SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ:eğlenmek amacili girmiştim ama cok güsel dostluklar edindim (: |