Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2010, 15:45   #6
deLuxe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKILL Hakkında soru?

SQLİNE aldıgımızdada kısı gene statüste nıckı soylemıyor sunucuya giriyor. ve su sekılde nıcklerle giriş yapıyor.

[15:22] *** IRC`den Çıktı: sWAp]DE ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) (Killed (OperServ (Kurallara aykiri davranis gosterdiniz. Akill list! [ Flax Services ])))
[15:22] *** Giriş: sWAp]gi ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
[15:22] *** IRC`den Çıktı: sWAp]gi ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) (Killed (OperServ (Kurallara aykiri davranis gosterdiniz. Akill list! [ Flax Services ])))
[15:22] *** Giriş: sWAp]iD ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
[15:22] *** IRC`den Çıktı: sWAp]iD ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) (Killed (OperServ (Kurallara aykiri davranis gosterdiniz. Akill list! [ Flax Services ])))
[15:22] *** Giriş: sWAp]tY ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
[15:22] *** IRC`den Çıktı: sWAp]tY ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) (Killed (OperServ (Kurallara aykiri davranis gosterdiniz. Akill list! [ Flax Services ])))

oysaki ben burdaki *sWAp* takısını SQLİNE almıştım bu gibi nıckleri statüste ipleri bile beraber göstermesi sunucuya girmemesi gerekirken. sunucuya girip AKİLL atıyor. e ben bu sekılde bad nıckleri nasıl engelliyiceğim? lütfen yardımcı olun arkadaşlar. detaylı olarak bi arkadaşımız AKILL ve SQLİNE ıcın yardımcı olursa cok sevinirim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver