Cevap: Test'i doldur kendini tanit..
İSMİNİZ : Yasin
MESLEGINIZ: Fakir ama gururlu öğrenci :F
BURCUNUZ: Balık
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Ispanyolca,Ingilizce,Fransızca.
PARFUMUNUZUN MARKASI: Tütün kolonyası :F
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Kendi kendime gülerim :F
EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Sülo.
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Kemal Sunal,Barış Manço.
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Kendime kendim lazım..
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Bazı insanlar. (:
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Öküz,dana,inek,buzağım filan.
ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:
a-Hayatta hickimsenin hatiri icin.............. Bir b*k yapmam.
b-.................... icin cok şansliyim Yağmur yağdığı.
c-Herkesin sandiginin aksine ben.......... çok psikopat birisiyim :F
d-Kimse..........konusunda elime su dökemez Su içmek:F
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Ezel,Geniş aile,beyaz show.
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Cebimde cüzdan :F
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Fazla yüz/göz olmak.
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Cüps.
KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: Sorunlu olmak yeterli :F
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Ajdar - Çikita muz :F
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: Güzellik konusunda Gillian Shure ve Amy Lee korkuyorum güzelliklerinden :F
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Buna yorum yapmayım,çünkü büyük konuşmamayı öğrendim.(:
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Bornova/Küçükpark,Karşıyaka/Sahil,Bostanlı/Cadde bostan cafe vs.
SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Haamudda kalkıp dünyaya tersten gülerek allahım ya,soru acayip geldi :F
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Lady ile güzel patlatırdık kafalarımızı :F
ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Vefat olaylarındaki acıları.
COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Buna benzer bi olay gelmişti başıma.Eski sevdiceklerimden bir tanesi iş çevirmişti.Bunu öğrendim,aynı olayı dönüp dolaşıp onun başına gelmesini sağladım. (:
BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Benim hiç doğum günüm olmadı ki abi :F
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Gerektiği yerde nasıl konuşacağımı biliyor olmam gurur duymamı sağlıyor.
KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Fatih ürek VS Ajdar :F
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Tabi neden olmasın ki :F
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Onun düşmanı benim düşmanımdır :p
FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Gülüyor olmam.
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR:Lady ve diğer arkadaşlar.
FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Sevdiğim kişileri.
SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ:Birşey ummadım burada,ama güzel arkadaşlar bulduğumu söyleyebilirim. (:
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |