Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2010, 01:53   #358
Çevrimiçi
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dusunki o bunu okuyacak




Dun geldin ya.. zamanin ne cabuk gectigini ne kadar bos zaman harcadigimibir kez daha anladim. Daha dun seni ugurladik.. bir seneyimi gecti ? Nereye gitti zaman.. neler yapildi neler yasandi... bos bos..

Ozamanlar hatta daha otesini dusunuyorum. dusundukce seneler oncesine gidiyorum. Ne guzeldi dimi.. yalan dolan bilmezdik, hersey neyse oydu. Simdi.. degisen ne kadar sey var . Biz mi daha kucukktuk? Dunyanin gerceklerini bilmiyorduk.. Yada degisen insanlarmi.

Herneyse.. dun baya geriye gittim.. hem gulumsedim hem huzunlendim.. kimler geldi kimler gecti.. kimler can verdi.
Kalan tek sey, hatiralar..

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver