Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2010, 20:54   #47
Spy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google Guncellemeyi Pagerank Yerine Siralamada Yapti Sanirim

Heh işte konunun muhattabı gerekenleri söyledi zaten, CetSohbet misin nesin şimdi cevaplarını tek tek ver bakalım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bütün toplistlere bizden sonra giriyorsun backlink sorgulayarak, bunları tek tek gezerim üyelik tarihlerinide buraya koyarız.Cümle alem senn ne mal olduğunu ne kadar ruh hastası, kafayı yemiş bir kişilik olduğunu görür.

Eğer cürmün varsa, kendi server'ına güveniyorsan, Alp'in dediğine okey teklifini kabul edersin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama ben böyle birşey yapacağını hiç sanmıyorum.Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durursun.

Sen toplist bulamazsın, ancak benm alperenin onun bunun backlinklerini sorgularsın.Şurda herkesin önünde söylüyorum, sürekli olarak toplist kasan bir adamım, aylardır kasmama rağmen, taş patlasın 30 - 40 toplistte sadece bunun üye olduğunu görmüşümdür ve bende alperende üye olmuşuzdur.

Sallaya sallaya bir haller olmuş buna, ruh hastası hakkaten ruh hastası.Tartışılacak bir adam değil, sürekli olarak en iyi benm, ben kralım, ben oyum buyum, sen hiçbişeysin, backlink sorgulayan hastalıklı birisin.

Şimdi işine bak hadi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver