|
Spy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
hmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. o sadece bir dümen, hakkımda söylemiş olduğun sözleri öğrendim bana yetti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu toplistide ben kendim zaten bulmuştum, kodların fulldü bne ekledim kodlarımı, baktım sennkiler epey bi fazla, alperende ekledi çokca fazla kod ve doldurduk yani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. istediğimzkadar ekleriz.O seni ilgilendirmez.
Chatte 2. domaini çıkarttın işte aç gözlülük burda ya, hadi toplar genelde 10 kişilik neden 20 30 kod ekliyorsun ? hani alperen dolduruyordu topları sana veya başkasına yer kalmıyordu hani ? neden alt sayfalarını dahil kasıyorsun ? çıkacağına inandığın içinmi ? buda yeni palavran herhalde, kasarsan çıkar, kasmazsan çıkmaz olay budur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben ayrıca sohbette 1 ay kalmadım, 4 aydır o aramada ilk sayfadayım nerdeyse Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sıralamayı pek takip etmiyorsun sanırım.(tabii toplara o kadar kod eklemekden vakit bulamıyorsun ki sıralamalara bakasın.)
Evet ben alpereni her zaman takip ederim, ÖRNEK almak denir buna ben onu kendisine de defalarca kez söyledim söylüyorumda, sen bana yol göstermeseydn ben halen 2. sayfada takılıyor olacaktım.(bundan kastım zamanında sdece blog kasardım ve beni topliste yönlendirmesidir.)
Merak etme yakında senn yaptığın gibi 50 site kasılacak, ki bundan sonrada zaten kasacağız.
Ben hep bu pisayadayım, bakınız webalem.net 2002 regli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bakınız sohbetani.com 2006'da kasıyordum, askerliğimde cezaya girmiş ve satılmış, yani dünki çocuk değiliz.Hea senn söyle.net in hiçmi ceza yemedi? google bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz, kendini kral sanma alırlar tacını (az bir zaman kaldı zaten, kişisel sebeblerimden ötürü 2 ay siteleri kasamadım sende farketmişsindir, daha yeni başladık dur bakalım hele)
5 aydır toplist kasıyorum, kasacağım ben kastıkca da sana hiçbir zaman yer kalmayacak.Çok fena inat ettim çünki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. benm inadımıda beni tanıyanlar bilir, hiç bir zaman bu konuşmaları yapmayı sevmem ama artık senden gına geldi.
Alperenin aslında bizzat sennle konuşması gerek bu konuyu, defalarca söyledm kendisine şu zamana kadar da o kadar hakkında/hakkımızda yazılar yazdın tenezzül edip cevap vermedi/vermedim.Herşeyi zamana bırakıcaz bakalım önümüzdeki günlerde neler göreceğiz.
güzelsözler vs, bunlar alperenin kaale almadığı kelimeler, alperen sabit 5 kod kasar, sohbet chat forum oyun güncel haber.Eğer ki listeler 20+ 50+ gibi olursa, neden eklemesin diğer kodlarını Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sen onu 10lk listelerde de yapıyorsun zaten.Yapmıyorum deme sakın, toplist kontrolü yaptırtma bana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ayrıca ben kendime hiç bir zaman seo'cu demedim, arkadaşlarımda bilirler bunu.Benim işim backlink kasmak, sitelerime bakarsan hepsi ortalıkda gezen wordpress temalardan, webalem hariç Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yani seo meo çakmam ben, benm işim link kasmak.Bana o yüzden seocu demiyorlar backlink makinası diyorlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
------------------------------------------------
postunu editlemişsin burdan cevap vereyim.
İşte aç gözlülük de orda ya, o zaman gelipde forumda yok trsohbet o kadar ekliyor kimseye yer kalmıyor vs vs demiyeceksin.Bak sen işine gelen toplistleri göstermişsin, bana buraya arşiv döktürtme, senn aç gözlülüğünü bir alperen bilir birde ben bilirim.Boşa hiçbirşey anlatma arkadaşım.
User kapasitesini söylemişsin, cetsohbet falan fistan kardeşm onlar ilgilendirmez, tek site bazlı söyüyorum ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hani chatte 1. din sohbette ilk 3 desin 6 7 aydır, hiç mi sabit user yapmadı siten hiç mi artış göstermedi ? bu yalana ancak kendin inanırsın.
Senn sunucu tek site değil, bir dünya site bağlı ve aç gözlülüğünden dolayı toplistlere 50 kod eklediğin için onlarda kastıklarında çıkıyor, onun için boşa maval okumayalım.
benm dediğim ise soyle.net ile trsohbet.com karşılaştırmasıdır, birebir tek bir serverda sadece soyle ve trsohbet girişleri olduğunda seni ikiye katlayacağını herkes biliyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yani canim.net soyle.net chatodalari.net damarsohbet cetsohbet sohbetara vs vs bunları söyliyeceksinkonularda.Türkiyenin en büyük sunucusu soyle.net demiyeceksin.Bunlarda bizlere aittir, biz kasıyoruz ve en büyük olmaya adayız diyeceksin.Birebir soyle.net ile trsohbet'i karşılaştırman bile zaten saçma.User girişlerinin en yoğun olduğu akşam saatlerinde senn sunucun 1500 çekerken alperenin 1000 çekiyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. arada 500 user farkı var ama şuda var senn onca siten var alperen tek sohbet ve chat, alperen 6 aydır chat aramasında 4. 5. hatta 2. sayfaya kadar düştü.Ama yine onunla boy ölçüşemiyorsun, ölcüşemezsin.TRSohbet üzerinden onun yine useri var yine var, ama senn 50 sitenin toplamı 1500 ediyor.Bu farkı görmezden gelerek kendi basitliğini ortaya zaten koyuyorsun.
Ama dedm ya benm senle atışma kapışma gibi bir lüksem olmaz zaten, sen kralmışsın çünki (şaka kral) ama merak etme çok yakın bak ben o toplistlerde seni kaybediyormuyum kaybetmiyormuyum, işte sanada burdan en büyük meydan okumayı zaten yapıyorum.
Ayrıca benm tek bir webalem sitem yok film dizi, ve başka sohbet sitelerimde mevcut, eğer cezaya girdiği tam olarak anlaşılırsa onlara yönelicem saten yani peşini bırakmıcam.Buralarda söylediğin lafları tek tek kapak olarak göstereceğim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hadi aslan parcasi git ilk site cikar populer aramada sonra gel bana burda onu yaptim bunu yaptim falan felan de backlink MOTORU seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.))))
trsohbet.com ne ki siz ne olasiniz dimi ? Alperen ezigi Abim dedigim adamdan hata abi dedigi adamdan trsohbet.com domainini calar sonra oyle boyle bisiler yapar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yani o site bile soyle.net bunyesinde olan bir site idi zamaninda soyle.net ile bagi olan bir site idi ve illegal is yapan adamlarin eline dustu ve sonucuda bu oldu calindi gitti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hirsiz adamdan ne beklenir ona abi diyenden ne beklenir bunuda normal karsilamak lazim ...
Sanmaki soyle.net'in dusmani sadece sensin, sen benim icin sadece cekirdeksin baska bisi degil... Zaten bu toplist isine soyle.net'in aramalardaki ve diger sitelerimin aramalardaki yerini gordunde girdin ezik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yoksa toplist moplistle ne isiniz olurdu sizin gibi yeni yetmelerin...
Sen zamaninda bu isi yapiyorsan zamaninda benim yaptiklarimida gayet iyi biliyorsundur.. evet ben siralamalara pek bakmam surekli pc basind aolmadigim icin ve geceden geceye baktigim icin fazla bakmam ne oluyor ne bitiyor ilgilenmem... Sonucta google bu bir anda yukseltir bir anda indirir sende bunu en acik sekilde gordun o yuzden senin veya abi dedigin ezik gibi gunlerce pc basinda nobet tutamam...
bende az onceki konumu editleyip altina ek yazi yazdim sende oku az bilgin olsun cahil geldiniz cahil gidiceksiniz bisileri yazmasak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.....
-----------------------------
Ac gozlu olan insna varsa kimin oldugu gayet acik ve net ortada aslan parcasi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben forumlarda link degisimi yapmiyorumblog klasmiyorum milleti msn ye ekleyip link dilenmiyorum boyle yaparsam zaten ben kendim degil link aldigim siteler beni 1. yapmis demektir buda bana ters aslan parcasi... Dedigim gibi kendi isimi kendim yaparim...
Sen toplistle ne zaman tanistin senin abin dedigin adam dahi toplistleri benden aliyordu trsohbet'i caldigi zamanlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yahu site calan bir adam ile ben neden user kapistiriyim ? Yorumlari okuyan arkadaslar soyle yapabilirler bu daha inandiric olu simdi trsohbet.com adresine girdiginizde tek site 6 Kanala giriyor. ve bu 6 kanal farkli userlere sahip ama sohbet kanalina bakilinca diger kanallara gore kat kat daha user fazla oldugunu gorebilirsiniz. ve sunucuda sadece kendi sitesinin girisleri var cekirdek 3 -5 site daha diyelim 50 userde ordan giriyor desek oyun kanali 440 kisi sohbet kanali 921 kisi 500 kisi nerden geliyor mircdanmi? mircdan geliyorsa zurnayida sollamistir diger mirc kullanicisi bol olan sunucularida sollamistirki bu imkansiz 500 kisi mircdan giricek web userinden daha cok mirc girisi olucak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
trsohbet'in diger kanal dagilimi userine bakildiginda suan 440 useri gorunuyor. sohbet kanalinda bot oldugu suphesiz kesin hirsiz bir ezikden ne beklenir?
sen canim.net damarsohbet.com chatodalari.net cetsohbet vs vs nerden bilcektin ben bu siteleri populer yapmasaydim burda bunlaridemicektin neden ? cunki populer olmayacakti.. cok sunucu var 50 site var ama 60 useri gecmiyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. onemli olan basari...
az oncede dedim trsohbet.com.tr yide kasiyor alperen neden chat ve sohbet aramasinda yok o site? ve bir cok toplistde onuda gosterebilirim... birakin bu isleri cekemiyorsan soyliceksin aslan parcasi...
Daha dune kadar trsohbet sand yediginde gidip google forumda bizi turkiye google yoneticilerine sikayet ediyordu ve sunucumuzdaki butun siteleri utanmadna yazmisti bu sitelerde toplist kasiyor neden ceza yemiyorlar diye saga sola saldirmaya baslamisti ezik biz onun ve senin gibi olamayiz aslanim biz ceza yersek eyvallah devam edersek eyvallah deriz gidipte orda burda kari gibi sikayet edip aciz duruma dusmeyiz..
Bizim sunucu aksam saatlerinde asla 1500 cekmez 1600 ustunde olur ezbere yazma okadar useri hic gormedigin icin tabi senin limitin 1500 daha fazlasini hayal edemiyorsun sende haklisin ...
Bu son postumdur istersen bir yerlerini yirt bu posttan sonra daha cevap alamayacaksin, cevap almak istiyorsan populer bir aramada site cikar sonra gel burda bana o bu su de dunki cocuklarla burda muhalefet yarisina giriyoruz ya...