Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2010, 01:32   #34
NeFeS_16
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Oper ler bir cok sunucuda help olan arkadaslara karisirsa help olan arkadaslarda bulunduqu ortamdan sikilarak help olduqu yetkiyi birakir yada birakmak zorunda kalir nekadar cok komut bilqisi olsada huzur olmadiktan sonra komut yardimi yapmak onu mutlu etmez.Gecmisimde help olduqumda herzaman karsilastiqim durum operlerin help olan arkadaslari kucumsemesi ben soyle.net te IRCoper liqide yaptim IrcHelp te oldum simdi normal takiliyorum niye dersenir help olurkende bir cok sikinti yasiyoruz ustunluk taslamalar oluyor cesitli yetkililerden oper olurkende kendi acimdan insanlar benliqini yitiriyor oper olduqumda sunu farkettim ben operken mutsuzdum help ken mutluydum ne olursa olsun sanali biraksamda aklimda kalan help kanalinda gecirdiqimzamandi oper kanalinda gecirdiqim zaman deqildi.Oper olan arkadaslar kendini bilmez seviseyi ustun diye artistlik taslar yada super egolarini tatmin etmek icin cevresine ahkam keserse serserilik tasliyip yada kendi benliqini oturtamiyip ne yapmak istediqini bilmezse cocuk cocuk davranip yada coluk cocukla bir olup artistlik yaparsa kendi geldiqi ortami unutup yetkisinin isiltisina kapilirsa help lerde zamanla komutlarina bilqilerine olan sayqisindan basit bir ortamda yer almaktansa yetkisini birakmayi tercih eder helpler cekip qiderse userlerde bulunduqu ortamda yrdim alamazsa ilqisiz bir ortamda durmak istemez onlarda ceker qider geriye kalan ilqisiz sunucu sahibi ve sorumsuz ego sahibi olan operler.Not:Turkce karakterlerim bozuksa kusura bakmayin tlefondan yazdim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver