Cevap: Test'i doldur kendini tanit..
İSMİNİZ : ÖZLEM. MESLEGINIZ: Oyuncu.(Tiyatro.) İleride de AVUKAT. BURCUNUZ: BALIK. BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Italyanca,Fransızca,Japonca. PARFUMUNUZUN MARKASI: D&P Parfüm,Burberry EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Asık olduğunu itiraf ederken kelimelerin dökezlenmesi d: EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Vedat. OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Aziz NESİN. SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Müjdat Gezen ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Domuz. BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Yok. ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin..............Kendimi Feda Etmem. b-.................... icin cok şansliyim. Sevilen ve tanınan biriyim. c-Herkesin sandiginin aksine ben.......... Sessizim. d-Kimse..........konusunda elime su dökemez. Tatlı yapmakta. EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Lale devri,Öyle bir geçer zaman ki,Geniş Aile,Behzat Ç. CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIRŞEY: Parfüm,makyaj çantam,kredi kartım. AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: İnanın hiç yok ama yapan var :] BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Kola KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BIŞEY: Clublara gidip eğlenmek,yat turları yapmak ve fotomodellik yaparak.. DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Gerizakalı Sevgilim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: Demet Akalın çok çirkin. NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: 2 lafından biri küfür ise kendisine saygısı yoksa asla sans verilmemeli. İnsan olmalı insan. YAŞADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: @RAIN. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Juliet,Dungeon,Louce v.b. SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Zıplayıp kahkaha atarak :] ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Öyle birini önemsemiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ehehe ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: 2 sene önceyi.. COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Allah'a havale ederim.Benim arkamdan iş çevirenler mutlaka cezasını çekiyor. Bkz : 2 sene önce. BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Helikopterden atlayış süperdi kiiii Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Istikrarlı olmam,inatçı olmam,bazen sessiz kalabilmem karşı tarafı deli eder.. Bide kendime saygı duymam. KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Demet Akalın hiç sevmem. SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Olabilirim. SEVDIGINIZ BIRININ DUŞMANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Asla sevdiğim birinin düşmanı diye karşı tarafa kin tutmam,önce tanırım eğer bana şekli/şemali ukalaca ise benden saygı beklemesin. Ama sevdiğim birinin sevmediklerinden çok sevdiğim var...Kimse kimseyle anlaşacak diye bir şey yok. FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Bahar'ımı tanımak reel dostum,Songül'ümde öyle çıtırlarım benim :] FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Arkadaş listem ve BeLinay,Heidim(özledim kuzu) FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Songül - Onur - Bahar - Simge SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: -
Konu pyracantha tarafından (11 Ekim 2010 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir.
|